dimecres, 25 de gener del 2012

Inauguració de la mostra "Parelles artístiques: experiències creatives per la salut mental"


El proper divendres 27 de gener s'inaugura la mostra "Parelles artístiques: experiències creatives per la salut mental". 

L'acte tindrà lloc a les vuit del vespre a la sala d'art i exposicions 

Andreu  Dameson i Aspa de la Garriga ( Barcelonés)


El projecte l'han portat a terme la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d'Osona amb la col·laboració de l'associació El Far per la salut mental de la Garriga per promoure la integració de les persones amb malalties mentals.
La iniciativa ha consistit en què un artista professional juntament amb un principiant, que pateix alguna mena de malaltia mental, hagin pintat a "quatre mans" la mateixa obra.


La finalitat d'quest projecte és sensibilitzar la població sobre la salut mental, reduir l'estigma de les malalties mentals i afavorir la integració.
L'exposició es podrà visitar fins al 14 de febrer.

4 comentaris:

GEMMA ha dit...

Una molt bona iniciativa. Parlem! Petonàs

fanal blau ha dit...

A aquesta hora gairebé segur que hauré d'estar a Barcelona, i em sap greu que hagi coincidit el dia, perquè m'encantaria venir-hi. La trobo una iniciativa i una experiència que segur que ha estat molt interessant i sobretot haurà generat molts beneficis emocionals.
De tota manera, si no sóc a temps d'arribar, visitaré l'exposició segur!
Bona feina, Esther!

fanal blau ha dit...

Vaja...esborro la hac, d'Ester...d'acord?

Ester ha dit...

Hola gemma, si,si una iniciativa molt interessant. Parlem!! gracies bonica

Fanal Blau, llàstima...però estarà oberta fins el febrer. A veure si pots passar-hi. L'experiència ha estat molt enriquidora i el resultat és visible. Una abraçada
Pots posar esther o ester...cap problema!!però m'agrada més Ester :)