dijous, 7 d’octubre de 2010

PICASSO DAVANT DEGAS

Del 15 d’octubre de 2010 al 16 de gener de 2011  al museu Picasso de Barcelona


Aquesta exposició vincularà, per primera vegada, dos dels artistes més importants de l’època moderna. La mostra explorarà la fascinació que durant tota la vida va experimentar Picasso pel treball i la personalitat d’Edgar Degas, i abraçarà àmpliament els mitjans utilitzats pels dos artistes: dibuix, pastel, pintura, escultura, gravat i fotografia.

Picasso-Degas aportarà un nou enfocament sobre l’aparició del modernisme del segle XX, quan una nova generació va assimilar, reinventar o es va allunyar de l’art dels seus predecessors impressionistes. En mostrar Degas a través dels ulls de Picasso, es revelaran elements importants de la manera en què l’espanyol percebia el passat i es revisitarà el propi radicalisme de Degas. Per més informació: http://www.bcn.cat/museupicasso/ca/exposicions/futures.html

 

ACTIVITATS relacionades:

Taula rodona "Picasso davant Degas: la mirada experta"

  • Divendres 15 d'octubre a les 19:30 h
  • Idioma: anglès amb traducció simultània al català
  • Entrada gratuïta
 Sala d'actes
Taula rodona amb la participació dels comissaris de l'exposició, Elizabeth Cowling i Richard Kendall, moderada per Pepe Serra, Director del Museu Picasso.
Amb l'assistència a aquesta activitat s'oferirà una entrada gratuïta a l'exposició vàlida fins al 22 d'octubre (inclòs). 

Cicle de performances entorn a la representació i el paper de la figura femenina en l'art

Lilibeth Cuenca Rasmussen: A Void, 2007
Dijous 28 d'octubre a les 19:30h
Introducció a càrrec de Lars Bang Larsen
més informació: cicle performances