dimecres, 12 de novembre del 2008

EXPOSICIÓ: La Modernitat

La Fundació Joan Miró presenta Modernitat americana, una mostra patrocinada pel BBVA i comissariada per Sarah Newman i Sarah Cash, conservadores de la Corcoran Gallery de Washington.

L'exposició presenta més de 100 obres d'artistes americans des de finals del segle XIX fins a les portes del segle XXI. A partir dels paisatgistes i els artistes que van treballar sota la influència de París, fins a l'expressionisme abstracte o encara la fotografia -que té un pes específic en les col•leccions de la Corcoran Gallery-, proposa un recorregut que ajuda a comprendre millor l'evolució de l'art modern als Estats Units fins al moment actual.Entre els artistes presents a l'exposició podríem destacar George Bellows, John Singer Sargent, Arthur Davies, Marsden Hartley, Joseph Cornell, Thomas Hart Benton, John Sloan, Edward Hopper, Milton Avery, Mark Rothko, Willem de Kooning, Cy Twombly, Richard Diebenkorn, Martin Puryear i Robert Mangold.

3 comentaris:

GEMMA ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
GEMMA ha dit...

Encara no he anat a cap de les dues exposicions, a veure si arribo a temps, perquè hi ha tantes coses per fer i per veure!! (T'havia escrit un comentari abans que aquest però les tecles anaven com volien i sortien faltes, l'esborrat i he escrit aquest altre cop) Salut artista!

Ester ha dit...

Ei Gemma, valen la pena. A mi em va encanatr especialment la de rodtxenko!!!ANIMA'T a anar-hi...encara esta
salut!!!!!