diumenge, 28 d’abril del 2013

“Què pensar. Què desitjar. Què fer”

El cicle d’exposicions Què pensar, Què desitjar, Què fer es planteja en relació al context de profunda crisi en què es troba immers el sistema econòmic, social i moral contemporani, i explora la funció que l’art pot tenir dins d’aquest sistema.
Aquest cicle, comissariat per Rosa Martínez, crítica independent i directora de la Biennal de Venècia el 2005, té com a objectius fonamentals qüestionar si l’art és útil per a la vida, mostrar com pot orientar-nos existencialment i políticament, i celebrar el seu poder per activar ressorts emocionals i intel·lectuals que despertin la nostra consciència i ens impulsin a modificar les nostres accions.















El cicle d'exposicions “Què pensar. Què desitjar. Què fer”, està dividit en tres parts, té com a objectiu genèric qüestionar com l'art pot orientar-nos en aquest món contemporani tan confús.  


Són tres exposicions: Les dues primeres ja s'han fet. Però queda la última: Què fer: Del 17 de maig al 8 de setembre 2013. De cada exposició s'edita un petit llibre resum molt interessant. He tingut la sort de llegir el que parlar del desitg i us el recomano


Per més informació: Caixa fòrum

4 comentaris:

GEMMA ha dit...

Molt interessant Ester, jo sense cap mena de dubte penso que l'art pot ajudar/contribuir a canviar-nos.

Molt bon dia, artista!

Ester ha dit...

Bon dia plujós Gemma. I tant, jo també ho crec! M'ha sapigut greu enterar-me tard d'aquest cicle d'exposicions. Dona molt a pensar.
Petons

Helena Bonals ha dit...

Si puc hi aniré!

Ester ha dit...

Bon dia Helena. Si puc també hi aniré...ja comentarem el "QUE FER"
Salut!