divendres, 20 d’agost del 2010

VACCARO de la Passió. Pintura i escultura












Exposició de Ricard Vaccaro al poble de Sitges del 4 de setembre al 3 d'octubre del 2010 a l'edifici Miramar ( carrer de la davallada, 12. Sitges)
Horari de dilluns a divendres de 10h a 14h. Dissabte i diumenge de 10 a 14h i de 17h a 20h. 23 de setembre tancat.
Entrada GRATUÏTA.
http://Sitges.cat

Informació de l'artista: Ricard Vaccaro

dilluns, 2 d’agost del 2010

EXPOSICIÓ: Centenari de l'estada de Picasso a cadaqués

Cadaqués de Picasso: centenari de l’estada de Pablo Picasso a Cadaqués 1910-2010, comissariada per Pere Vehí i Ricard Mas, que compta amb una àmplia mostra de fotografies, dibuixos i olis d’artistes relacionats amb la vila de Cadaqués.

L’exposició presenta, a la planta superior, un gran nombre de fotografies històriques inèdites de la vila que Picasso va trobar-se en un moment clau de la seva eclosió cubista. Els dos nivells inferiors estan dedicats a una àmplia mostra d’olis i dibuixos d’artistes lligats a Cadaqués com Ramon Pichot, Meifrèn, Durancamps, Burmann, Roig i Soler, Matilla i el Dalí més primerenc, que acompanyen les reproduccions fotogràfiques de les obres que Picasso va realitzar a Cadaqués, que donen fe d’aquell moment.

El Museu de Cadaqués està ubicat en un esplèndid edifici situat al centre històric, recentment restaurat en les seves façanes. L’exposició estarà oberta fins a l’11 de gener de 2011